2017 Halka Küpe Modelleri

Yıllardır süregelen bir gelenek şeklinde bahsedebiliriz halka küpelerden. Bu sezonda da halka küpeler yerini korumaya devam ediyor. İç içe geçmiş halkalar özellikle kuyum sektörüne hakim olmuş durumda. İmitasyon ya da değil, önemi olan şıklığımızı taçlandırmak değil mi sonuçta?

Halka küpeler 2010 yılında metal renkte tercih edilirken yıllar içinde boncuk detayları ya da tüy detaylarıyla gelişti. Fakat her zamanki gibi parıldayan taşlar halka küpelerin şu dönemde tercih sebebi olmuş durumda. Kısa saçlı kadınlarda daha sık tercih edilmesine rağmen bu tip küpeler şık bir restoran yemeğinde ya da klasik müzik eşliğinde yapılacak bir iş görüşmesinde dahi sizi göstermeye yetecektir. Küpe seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta gireceğiniz ortamın niteliğidir. Arkadaşlarınızla toplanıp bir sinema planı yapmışsanız ve spor giyinmişseniz mavi bir kot pantolonun üzerine giyeceğiniz beyaz gömlek ve atkuyruğu şeklinde topladığınız salaş saçlarınızı biraz dağıtıp sarı halka küpelerinizle taçlandırabilirsiniz.

Günlük hayatta bu şekilde değerlendirirken eğer rutin bir iş günündeyseniz kullanacağınız halka küpeleri biraz daha küçük tercih etmeniz önemlidir. Akşam arkadaşlarınızla bara gidecekseniz maşalı saçlarınız ve kocaman halka küpeleriniz sizi ortamda bir mücevher gibi parlatacaktır. 2017 Halka Küpe Modelleri yaz sezonunda özellikle modern mayolarınızın üzerine geçirdiğiniz pareolarınızı da halka küpelerinizle tamamlayabilirsiniz. Akşam yürüyüşlerinde dikkatleri üzerinize çekeceğinizden emin olabilirsiniz. Tabi bunun için orta boylarda sade bir halka küpe işinizi görecektir.

Yeni tanıştığınız bir erkek arkadaşınızla buluşmaya giderken rahat görünmeniz çok önemlidir. Karşıdaki bireyde bu hissiyatı uyandırabilmek için rahat giyinmelisiniz. Tabi ki üzerinize eşofmanlarınızı çekmeyeceksiniz J Fakat saçlarınızı açık bırakıp yapacağınız doğal bir makyaj ile takacağınız taş detaylı küpeleriniz onda dilediğiniz intibayı uyandırmanıza yardımcı olacaktır.

Unutmayın takılarınız da kişiliğinizin bir parçasıdır.